29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Bezoek de Elorah kinderopvang tijdens Familiedagen!

Bezoek de Elorah kinderopvang tijdens Familiedagen!

Je peuter mag een uur lang bij ons komen spelen!
Tijdens Familiedagen is er van alles te zien en te doen. Terwijl jij op je gemak rondkijkt, mag je peuter (van 2-3 jaar) een uur lang bij ons spelen. Samen met de pedagogisch professionals van Elorah kan je peuter spelen in de poppenhoek, een puzzel maken, knutselen of luisteren naar een leuk voorleesverhaal. Je peuter krijgt een polsbandje met jouw telefoonnummer erop, zodat we je altijd kunnen bereiken als dat nodig is. Na een uur spelen kun je je peuter weer ophalen.

Een tekentas met kleurpotloden en waskrijtjes cadeau voor ieder kind
Kinderen van alle leeftijden kunnen bij de stand van Elorah gratis een tekentas met kleurpotloden en waskrijtjes ophalen. Op de tas kan je kind zijn of haar eigen kunstwerk maken.

Christelijk reformatorische kinderopvang Elorah
Elorah is een christelijk reformatorische kinderopvang waar ieder kind als een uniek en kostbaar geschenk wordt gezien. Met de Bijbel als basis helpen wij je kind om de talenten te ontdekken die hij of zij van God heeft gekregen. Samen met jou als ouder begeleiden we je kind bij het opgroeien tot een gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassene met Bijbelse normen en waarden.

Heb je interesse of wil je meer weten over de kinderopvang van Elorah? Kom dan zeker langs bij onze stand, onze pedagogisch professionals geven je graag meer informatie.

Laat een reactie achter

Scroll naar top