29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

MAF Nederland

Mission Aviation Fellowship (MAF)

Wie is MAF?

Mission Aviation Fellowship (MAF) is een non-profit vliegmaatschappij. Met een vloot van 120 vliegtuigen vliegen we lokale en internationale organisaties naar moeilijk bereikbare gebieden om ontwikkelingshulp, noodhulp, medische hulp en het Evangelie te brengen. Dit doen wij omdat wij geloven dat alle mensen bereikt moeten worden met Gods Liefde.

Wat doet MAF?

Als MAF Nederland zenden wij piloten, vliegtuigmonteurs, IT-specialisten, leerkrachten en programma managers uit naar onze projecten in 26 landen. We betrekken jong en oud bij de missie van MAF door samen geld op te halen en te bidden voor het werk wereldwijd. Zo kunnen we blijven vliegen waar wegen eindigen! Elke vijf minuten vertrekt of landt er ergens ter wereld een MAF-vliegtuig om hulp en het Evangelie te brengen. Meer informatie over MAF kunt u vinden op: www.maf.nl 

Deelname aan Familiedagen

Bezoek MAF aankomende editie D.V. 29, 30 & 31 oktober! Ze nemen een gaaf vliegtuig mee die jij kunt bezoeken! Leer meer over dit initiatief en stel jouw vragen aan een van de aanwezige medewerkers.

Scroll naar top