29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Elorah kinderopvang

Elorah kinderopvang

Een foto van het logo van Elorah, Christelijk reformatorische opvang & kindontwikkeling

Een uur lang bij ons spelen!

Tijdens Familiedagen is er van alles te zien en te doen. Terwijl jij op je gemak rondkijkt, mag jouw peuter (van 2-3 jaar) een uur lang bij ons spelen. Samen met de pedagogisch professionals van Elorah kan jouw peuter spelen in de poppenhoek, een puzzel maken, knutselen of luisteren naar een mooi voorleesverhaal. We geven je peuter een polsbandje waarop we jouw telefoonnummer noteren. Zo kunnen we je altijd bereiken als je kind jou nodig heeft. Na een uur spelen kom je je peuter weer ophalen.

Een cadeau voor ieder kind

Een tekentas met kleurpotloden en waskrijtjes cadeau voor ieder kind! Kinderen van alle leeftijden mogen bij de stand van Elorah gratis een tekentas met kleurpotloden en waskrijtjes ophalen. Op de tas kan jouw kind zijn of haar eigen kunstwerk maken.

Christelijk reformatorische kinderopvang

Elorah is een christelijk reformatorische kinderopvang waar we ieder kind als een waardevol, uniek en kostbaar geschenk zien. Met de Bijbel als basis ontdekt jouw kind de talenten die hij of zij van God heeft gekregen. Samen met jou als ouder begeleiden we jouw kind bij het opgroeien tot een gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassene met Bijbelse normen en waarden.

Heb je interesse in of wil je meer weten over de kinderopvang van Elorah? Kom dan zeker langs bij onze stand, onze pedagogisch professionals vertellen je graag meer.

Scroll naar top