29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Maak kennis met onze exposanten!

We zijn aan het aftellen! Over iets langer dan een maand is het tijd voor Familiedagen. Graag introduceren wij een aantal exposanten die voor jullie klaarstaan op de beursvloer. Lees hier meer!

Mission Aviation Fellowship Nederland (MAF Nederland)
Met 120 MAF-vliegtuigen vliegen we wereldwijd hulp en het Evangelie naar moeilijk bereikbare gebieden. Als MAF Nederland zenden wij piloten, vliegtuigmonteurs, IT-specialisten, leerkrachten en programma managers uit naar onze projecten in 26 landen.

Wij vliegen lokale en internationale organisaties naar gebieden om ontwikkelingshulp, noodhulp, medische hulp en het Evangelie te brengen.

👗Boetiek Willemien
Bewonder de prachtige outfits voor dit najaar tijdens de dagelijkse modeshows, in samenwerking met Boetiek Willemien. Dit is dé show om inspiratie op te doen voor een nieuwe najaars-kledingkast.

🏠HomeKeukens
HomeKeukens gespecialiseerd in de verkoop en installatie van op maat gemaakte keukens, met een sterke focus op persoonlijke service. Wat HomeKeukens onderscheidt, is hun unieke aanpak waarbij ze uitgebreid advies aan huis bieden. Een keukenadviseur komt bij de klant thuis om de ruimte op te meten en advies te geven over de beste indeling, materialen en apparatuur, volledig afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Zo kunnen klanten in hun eigen omgeving de perfecte keuken ontwerpen, met deskundige begeleiding van begin tot eind.

Laat een reactie achter

Scroll naar top