29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Het logo van Hudson Taylor Stichting verbonden in belijden

Hudson Taylor Stichting

Over ons

Christenen in het zuiden van Azië hebben dringend uw hulp nodig. Op wonderlijke wijze groeien de gemeenten in China en India. Ondanks verdrukking en vervolging. Het licht van Gods Geest over de Bijbelse waarheden dringt door in de harten van velen. Tot beschaming voor ons in het rijke westen.

Maar… grondige kennis van de Bijbelse leer ontbreekt. Dwalingen liggen op de loer. Helpt u deze kwetsbare, verdrukte en vervolgde christenen staande te blijven? Door voor ze te bidden, ze te helpen bij toerusting en steun te bieden?

De Hudson Taylor Stichting rust christenen toe. Al meer dan 25 jaar in China; sinds kort ook in de Indiase deelstaat West-Bengalen. Zo kunnen we blijvend uitvoering geven aan onze missie. We ontsluiten als stichting de theologie van de Reformatie voor de leden van Chinese en Indiase kerken en huisgemeenten. Dat doen we door de boeken van bekende theologen te vertalen in het Chinees en West-Bengaals. (Het Bengaals wordt wereldwijd door 300 miljoen mensen gesproken, o.a. in West-Bengalen, Bangladesh en Nepal). We maken de gereformeerde theologie ook toegankelijk door online gratis Bijbelcursussen te geven. Zo dragen we een steentje bij aan de geestelijke groei en gemeenteopbouw in de Zuid-Aziatische landen. Tenminste: als God het zegent. En daar hebben we al bijzondere voorbeelden van gezien. Helpt u ons ook – met uw gebed én uw gift?

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top