29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Samen Investeren
Samen Investeren

Samen Investeren

Over ons

KOMT U ERBIJ?
Bij Samen Investeren geloven we in de kracht van samenwerking. Zo hebben we de afgelopen vier jaar een uniek netwerk opgebouwd van mensen die samen impact maken. Door samen geld bij elkaar te leggen en samen te investeren in een mix van commercieel en maatschappelijk vastgoed gaan rendement en ‘goed doen’ hand in hand.

Wekelijks komen er bijzondere projecten op ons pad die we zorgvuldig overwegen. Tijdens de Familiedagen laten we u graag een paar voorbeelden zien onze projecten met een financiële vraag met een maatschappelijk resultaat.

ZIET U KANSEN?
Mist u bij u in de buurt maatschappelijk (zorg)aanbod, zoals bijvoorbeeld een hospice, woningen voor ouderen, huisvesting voor gehandicapten, of heeft u zelf plannen als zorgondernemer? Dan zien we u graag op onze stand A118.

PRIJSVRAAG
Voor jong en oud hebben we tijdens de Familiedagen een toffe prijsvraag. Meedoen = winnen. De hoofdprijs is een vakantieweek op christelijk vakantiepark De Sikkenberg. Doe mee!

HAAL HET INSPIRATIE MAGAZINE OP
Op onze stand kunt u ook het inspiratie magazine SAMEN halen. Hierin leggen we uit hoe u kunt starten met investeren. Ook ontdek u meer over onze unieke aanpak en vindt u in het magazine een financiële paragraaf met onze zekerheden.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top