29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Drie vrouwen met een tas van Annie Claire. Één rode en twee zwarte tassen
Het logo van Annie Claire

annie claire

Over ons

annie claire maakt sinds 1996 hoogwaardige, met de hand vervaardigde leren producten. Met een rijke geschiedenis in leerfabricage in Liptovský Mikuláš in Slowakije, belichaamt annie claire de gouden standaard van vakmanschap.

Ons merk streeft ernaar om tijdloos design te combineren met de authentieke kwaliteit van handgemaakt leer, waardoor elke klant een product van ongeëvenaarde tevredenheid ervaart. Onze damestassen, portemonnees en accessoires worden in kleine series of zelfs individueel vervaardigd, waardoor exclusiviteit gegarandeerd is.

Met een focus op Italiaans leer van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks geïmporteerd uit Toscane, blijven we trouw aan onze traditionele wortels. Onze eigen ontwerp- en technologiestudio stelt ons in staat om aan de unieke eisen van onze klanten te voldoen, waardoor we producten op maat kunnen leveren die voor iedereen geschikt zijn.

Van ontwerp tot productie, elk stuk draagt het stempel van traditioneel handwerk en originaliteit. Bij annie claire vindt u een ongeëvenaarde combinatie van vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit die elders zelden te vinden is.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top