29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Een header van de ReformatorischeOppas.nl in de Header staat een lachend meisje en een vrouw afgebeeld
Het logo van ReformatorischeOppas.nl

ReformatorischeOppas.nl/ReformatorischeHulpaanHuis.nl

Over ons

Christelijke Oppasplatform met oppassers, ouders, gastouders en gastouderbureaus door heel Nederland. Voor zowel overdag als ‘s avonds zijn er personen beschikbaar om op uw kinderen te passen. Even uw woonplaats invullen en u ziet direct het beschikbare aanbod bij u in de buurt.

Wil jij juist jouw vrije tijd opvullen met oppassen? Ook dan ben je bij www.ReformatorischeOppas.nl aan het juiste adres!!
Door je aan te melden op de website of via de APP ben je zichtbaar als oppas of gastouder en kunnen ouders jou benaderen voor een kennismaking.

Ons doel met dit platform is: Mensen met een Christelijke Identiteit uit elkaars woonplaats of nabije omgeving aan elkaar te verbinden. Met als gemak voor iedereen, het verzamelen van zowel oppassers, gastouders , ouders en gastouderbureaus op één platform.

Download nu ook onze APP!

Daarnaast zijn wij jl. naast dit oppasplatform een nieuw platform gestart met hetzelfde uitgangspunt. Namelijk www.reformatorischehulpaanhuis.nl.
Helpers, Hulpvragen en Hulporganisaties, allen welkom!! Dit platform heeft als doel alle hulp in en rondom het huis op één platform te verzamelen.
www.ReformatorischeHulpaanHuis.nl is een onderdeel van ReformatorscheOppas.nl.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top