29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Weet Magazine komt weer een paar superleuke sessies verzorgen in ons kennislokaal en de kinderhut!

Weet Magazine komt weer een paar superleuke sessies verzorgen in ons kennislokaal en de kinderhut! Leer bijvoorbeeld meer over:

🔹 Alle dagen | Haaientandketting maken
Maak zelf je eigen haaientandketting. Voor kinderen tot ca 12 jaar. Neem je vader of moeder mee en je gaat met een prachtige stoere ketting naar huis. (vol=vol, kom op tijd)

🔹 Dinsdag 29 oktober | Frans Gunnink, uitgever Weet Magazine | Sporen van de zondvloed – zoeken naar bewijs in de bergen
Wereldwijd zijn heel veel bewijzen te vinden die het uitschreeuwen: de Bijbel klopt! Doe je ogen open! Er is een wereldwijde overstroming geweest en je ziet de aanwijzingen overal ter wereld. Een fascinerende reis langs bergtoppen en diepe dalen! Na deze lezingen kijk je op vakantie heel anders naar de bergen waarop je loopt. Uitgever van Weet Magazine neemt je aan de hand van een kleurrijke powerpointpresentatie mee langs de bewijzen.

🔹 Woensdag 30 oktober | Kees van Helden, mede-oprichter Weet Magazine | Het wonder van het leven – 9 maanden eerbetoon aan de Schepper
We weten allemaal dat een nieuw mensenleven een wonder is. Maar wat gebeurt er werkelijk bij een zwangerschap, van bevruchting tot bevalling? Kom mee op reis langs de verschillende processen en ingeschapen functies in het lichaam van moeder en kind. De geboorte van ieder kind is één groot eerbetoon aan onze Schepper en God. Kom en verwonder je, samen met mede-oprichter van Weet Magazine (en directeur Kies Leven) Kees van Helden.

🔹 Donderdag 31 oktober | Klaas Roos, redacteur Weet Magazine | Wat als Jezus nooit geboren was?
Van de kinderopvang tot het Kremlin, en van braille tot bladmuziek; als Jezus niet geboren was, waren ze er nooit geweest. Weinig mensen beseffen hoe de wereld gevormd is door 2000 jaar christendom. In deze pakkende presentatie laat Weet-redacteur Klaas Roos zien op welke onverwachte plekken de erfenis van het christendom de kop opsteekt. Je blik op de wereld zal na deze lezing niet meer hetzelfde zijn.

Logo van Weet magazine

Laat een reactie achter

Scroll naar top