29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Wat is er te doen op Familiedagen?

Het programma voor de komende editie zit weer vol met leuke activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Lees hier wat jij en het gezin kunnen beleven tijdens familiedagen!

🎨 DIY-Plein
Uit je creativiteit op het DIY-plein! Maak een prachtig bloemstuk tijdens de workshop Liturgisch Bloemschikken met echte en zijde bloemen, gegeven door Bloemenhuis Vita-Nova of doe mee met een andere workshop! Leer van creatieve ondernemers en doe mee!

🎼 Podium
Laat je oren betoveren door diverse musici van hoog niveau! Bezoek het hoofdpodum voor optredens van o.a. Urker Mans Formatie, het Christelijk Mannenkoor Ede, Tenira Sturm en begeleidingen van Gert van Hoef, Martin Mans en Gerwin van der Plaats.

👗 Damesmodeshow van Boetiek Willemien
Bewonder de prachtige outfits voor dit najaar tijdens de dagelijkse modeshows, in samenwerking met Boetiek Willemien. Dit is dé show om inspiratie op te doen voor een nieuwe najaars-kledingkast.

🧒🏻👧🏼 Voor de kinderen
Ook is er voor de kleinere familieleden verschillende activiteiten te doen tijdens Familiedagen. Bezoek het dierenpark en ga de uitdaging met de dieren aan, wees creatief met bouwblokken of stiften en potloden en laat al je energie op gaan in o.a. de klimtoren, springkussens en bungee trampoline! Ook kunnen kinderen zich elke dag vermaken in de Kinderhut.

 🍽️ Food
Tijdens de Familiedagen vol activiteiten en gezelligheid is er natuurlijk ook plek voor een pauze van alle activiteiten vol lekkernijen. Er is een groot aanbod aan diverse stands met heerlijk eten en verse ingrediënten om mee naar huis te nemen, workshops, proeverijen en meer!

Meer weten over de verschillende activiteiten op het programma? Bekijk de activiteiten!

Laat een reactie achter

Scroll naar top