29, 30 & 31 oktober 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Brandweerman Sam komt naar Familiedagen

Brandweerman Sam komt naar Familiedagen met een superleuke minishow!

Brandweerman Sam komt op woensdag 30 oktober naar Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem. Deze bekende kindertelevisiebrandweerman geeft een minishow op het hoofdpodium. “We zijn super trots dat Brandweerman Sam met een show naar Familiedagen komt, het belooft een fantastische ervaring te worden voor de kinderen”, zegt Kelly Marijnissen namens Familiedagen Gorinchem.

Het programma voor kinderen op Familiedagen Gorinchem krijgt met de komst van onder meer deze show van Brandweerman Sam steeds meer vorm. Ook zijn er voor kinderen workshops gratis buttons maken in de Kinderhut. Verder keren een aantal favoriete kinderanimaties terug, waaronder springkussens, XXL Lego blokken en de trampolines. Bovendien kunnen kinderen meedoen aan diverse activiteiten op het huwelijks- en gezinsplein van initiatiefnemers: Stichting IKEG, Hart voor het Gezin en Hartelijk Verbonden.

Bezoekers van Familiedagen Gorinchem kunnen ook de indrukwekkende modelboten en vrachtwagens bewonderen van Modelbouwclub Epe. Marijnissen: “Wij werken hard aan een boeiend programma voor jong en oud. Sinds kort is de kaartverkoop al gestart, waardoor de voorpret kan beginnen. Maar nog belangrijker, kaarten zijn nu te bestellen met vroegboekkorting tot en met dinsdag 6 augustus. Nieuw dit jaar zijn onze speciale familiepakket tickets.”

Familiedagen vindt plaats op dinsdag 29 oktober en woensdag 30 oktober van 12.00 tot 20.00 uur en op donderdag 31 oktober van 10.00 tot 18.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. 

Laat een reactie achter

Scroll naar top